Predaj, stavebné pozemky, 5 550 m2, Štiavnické Bane, Štiavnické Bane 75 000,00 EUR navrhnúť cenu

Predaj, pozemok 5550 m2 Štiavnické Bane

Ak hľadáte absolútny pokoj, na samote v prírode na veľkom pozemku v srdci Štiavnických vrchov o výmere 5550m2, obkolesenom lesmi a prekrásnym panoramatickým výhľadom, aj na Sitno kde Vám doslova prídu dať dobrú noc líšky a môžte sledovať nočnú oblohu plnú hviezd, bez ruchu svetiel mesta, toto je tá pravá ponuka.

DISPOZÍCIA:
K hornej časti pozemku vedie nespevnená príjazdová cesta, ktorá následne prechádza celým pozemkom k maringotke a vinie sa ďalej do doliny. Pozemok je udržiavaný s výsadbou starších aj mladých ovocných stromov (hrušky, jablone, slivky, čerešne, višne, orech, jedlé gaštany,...) Pozemok nie je oplotený.
Nachádza sa na ňom už spomínaná maringotka o rozmere 7,1m x 2,6m, ktorá disponuje vstupom s teraskou. Vo vnútri je veľmi vkusne prerobená a zariadená. Fotovoltaický panel s meničom napätia (z 12V na 220, z 12V na 5V), Vám umožní svietiť letkovým osvetlením, ktoré je inštalované v hlavnej časti a útulnej kúpeľni, prípadne si dobiť mobil, alebo zapojiť chladničku, ktorá je v maringotke. Súčasne je na tento zdroj napojený vonkajší kamerový systém, prostredníctvom wifiroutra. Uvariť si niečo fajné Vám umožní dvojplatnička na plyn. Vodu si musíte zatiaľ doniesť so sebou, alebo si ju nabrať v studničke cestou na pozemok cca 100m. Kúrenie je prostredníctvom vkusného sporáku na tuhé palivo. Pri okne s výhľadom je malé posedenie pre dvoch a súčasťou je aj poschodová posteľ, rozkladací gauč a lavica, kde sa plnohodnotne vyspia štyria ľudia, pričom stále zostáva v maringotke dosť miesta, podlaha je laminátová.
Maringotka bola na stenách izolovaná 10 cm vrstvou vaty, strop a podlaha 12 cm, z vonku OSB dosky a na nich prírodné rezivo, z vnútra tatranský profil. Na suché WC si budete musieť kúsok odbehnúť do tradičnej drevenej toalety so srdiečkom :-)
Pozemok je v spodnej časti pravidelne kosený a udržiavaný. Výborný, vzdialený sused.
Lokalita je mimo zastavaného územia obce - extravilán, vedená ako pamiatková rezervácia z čoho vyplýva, že nebude možné na nej stavať. Parcela 3397 o výmere 4498m2, podiel 1/1 a parcela 3440 o výmere 3183m2, podiel 1/3.


MESAČNÉ NÁKLADY:
Je to prekvapivé, ale v podstate žiadne, ak neberieme v úvahu pohonné hmoty na dopravu a nákup, ktorý si tam donesiete.

LOKALITA:
Tichá, výborná na rekreáciu oddych, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, ... V blízkosti do 1km vlek Salamadra Resort, penzión Altmayer, tajch Klinger, Štiavnické Bane s tajchom Vindšachta a Evička a celosvetovo známou Základnou školou Maximiliána Hella, ktorá sa venuje sokoliarstvu a v jej areály je Prírodný park Aves ,,záhrada do neba" a tropický pavilón. O pár kilometrov ďalej je tajch Richňava, Počúvadlo, bájny vrch Sitno a samozrejme do prekrásneho historického mesta Banská Štiavnica to máte do 15min. autom (9 km).

VÝHODY:
Nulové náklady, prístup na pozemok, nadštandardne vybavená maringotka, ovocné stromy, ticho, príroda, blízkosť mesta a obce,...

NÁZOR MAKLÉRA:
Oslobodzujúci! Ťažko opísať, myslím, že to musíte vidieť na vlastné oči.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 631 875 alebo na annamadarova@haloreality.sk. ID ponuky: BS-67158

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- na našom webe nájdete viac ako 2000 referencií spokojných klientov
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- hypotekárne služby našich partnerov na mieru
- naše služby neustále zdokonaľujeme/zaujíma nás váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

  • Cena 75 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 23. 8. 2024
  • Číslo inzerátu AR-048A-150189 (67158)
  • Lokalita Štiavnické Bane

Kontaktovať makléra

Ing. Anna Maďarová
Ing. Anna Maďarová Telefón: +421905631875 E-mail: annamadarova@haloreality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
HALO reality, s.r.o. T.Vansovej 509/15 97101 Prievidza Telefón: 0915238411 E-mail: reality@haloreality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist