Predaj, 3-izb. byt, 56 m2, Terchová 159 900,00 EUR navrhnúť cenu

Slnečný 3 izbový byt/apartmán v Terchovej s terasou a spoločnou predzáhradkou

TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj slnečný 3 izbový byt/apartmán v Terchovej o celkovej výmere 44,7m2 s vlastnou 12m2 terasou + pivnica.

Terasa je orientovaná smerom do spoločnej predzáhradky, čo zabezpečuje dokonalý pocit súkromia. Potok, ktorý lemuje hranicu tohto pozemku dotvára priam horskú atmosféru.

Apartmánový dom bol skolaudovaný v roku 2010 a pri jeho výstavbe boli použité iba certifikované materiály.

Byt sa nachádza na prízemí apartmánového domu a prislúcha k nemu aj pivnička. Parkovanie je zabezpečené na spoločnom súkromnom pozemku, kde majú prístup iba majitelia bytov.

Ma úžitkovú plochu 44,77m2 a dispozične pozostáva so vstupnej chodby, z ktorej sa dostanete do kúpeľne vybavenej toaletou, sprchovým kútom, umývadlom a ďalšími doplnkami. V chodbe je umiestnená práčka 2v1 so sušičkou bosh.

Ďalej sa pokračuje do priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou. Kuchynská linka bola vymenená pred 2 rokmi a je vybavená s chladničkou Gorenje a elektrickým sporákom s keramickou platnou. Komfort bývania dotvárajú ďalšie dve plne zariadené nepriechodné izby.
Na byte sú plastové okna a bezpečnostné vchodové dvere.

Napojený je na inžinierske siete ako sú verejný vodovod, elektrina a kanalizácia. Tepla voda je zabezpečená vlastným elek. bojlerom a vykurovanie je elektrické. Radí sa do nízkoenergetickej triedy s celkovými mesačnými nákladmi okolo 100 eur.

Výhody: Byt sa nachádza 1 km od centra Terchovej. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako škola, škôlka, pošta, potraviny (Lidl, supermarket Coop Jednota ). Na blízku sú aj malé potraviny, pumpa a autobusová zastávka. Lokalita vytvára skvelé podmienky pre turistiku, zimné športy, cykloturistiku a ďalšie dostupné atrakcie.

Môj tip: Byty s parametrami apartmánu sa považuje za výbornú príležitosť na dlhodobú investíciu, nakoľko neustále rastú na hodnote. Nakoľko sa predáva komplet zariadený nevyžaduje si žiadnu ďalšiu investíciu a vy sa môžete s kľudom po kúpe rovno nasťahovať alebo ho prenajímať.

Ak hľadáte miesto kam uniknete od rušného mesta alebo skvelú investíciu – TU ste na správnej adrese.

Odporúčam vidieť!

Bližšie info: tanuska@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800

  • Cena 159 900,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 11. 9. 2024
  • Číslo inzerátu AR-022S-1390567 (55024)
  • Výťah Nie
  • Rok výstavby 2010
  • Spôsob kúrenia lokálne vykurovanie
  • Príprava teplej vody el.akumulačný boiler
  • Nadzemné podlažie Prízemné podlažie
  • Terasa Áno
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

Peter Tanuška
Peter Tanuška Telefón: +421413217800 E-mail: tanuska@tureality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
TUreality s.r.o. Hálkova 2761/33 01001 Žilina Telefón: 0948 777 027 E-mail: zilina@tureality.sk Web:
 
TOPlist TOPlist